Sorgligt

Sorgligt

Om bloggen

Vi som vill och kan, delar med oss av våra erfarenheter utav sorg. Vad lärde vi oss om att tvingas in i sorgen? Hur hanterade vi det svåra? Hur kan vi hjälpa andra?

Dela med dig av dina erfarenheter!

Att läsa om andra

SörjandePosted by K-man 2008-09-03 08:29:02
Jag har upptäckt att det, för mig, har underlättat i sorgen när jag fått möjligheten att ta del av andras sorg. Skriv gärna om din sorg för min och andras skull.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Margareta 2011-10-04 13:55:52

Min mor fick cancer då jag var 16 år.Ett jättetungt besked så klart..4 år senare fanns hon inte hos oss mer...Jag minns att när jag(som är sladdbarn)satt på mitt rum på övervåningen så hörde jag hur det knackade på fönsterrutan(där fanns ingen som kunde nå dit till 2a vån).Pappa sa att jag kunde sova nere.Visst var det mamma som vakade över mig o ville tala om att de skulle ta väl hand om mig.Det är vi säkra på.Detta är många många år sedan.För några år sedan gick pappa bort.På natten ringde tel hos mig..ingen var i luren..Jag ringde sjukhuset där han låg.De sa att han hade gått bort på kvällen( o efter ett missförstånd fick jag inte veta direkt). Jag tror att det var pappa som ringde för att tala om att han nu var i Paradiset.

Kram till Er alla.

Posted by K-man 2009-01-19 16:00:07

Hej Sanne

Tack för din varma omtanke.

Posted by Sanne 2008-10-14 15:47:40

Hej!

Jag bara ville skriva ett par rader efter det jag läst om din och dina näras sorg. Jag fick träffa din första fru och lära känna henne då hon låg inne och fick morfin i sin "ryggsäck."Jag var gravid då och hade fått en blödning. (Därför låg jag inne). Hon gjorde ett starkt intryck på mig och det jag minns hon sa var att det var svårt att lämna dig och tjejerna. Men ändå hade hon en slags trygghet som smittades av på nått sätt. Jag tänker på henne ofta för hon var så sprudlande på nått sätt. Jag minns henne ofta på ICA när hon kom med ett leende och sitt långa vackra hår. Ta väl hand om dig och flickorna. Jag önskar er all lycka i framtiden! Varma kramar